The fascination of quality

The fascination of quality

bio.inspecta - partneri juaj i certifikimit

Ne mbështesim fermat dhe kompanitë në sektorin e ushqimit, duke i ndihmuar ato të zhvillohen në mënyrë të qëndrueshme dhe të forcojnë pozicionin e tyre në treg. Shërbimet tona përfshijnë inspektime dhe certifikime të produkteve organike si dhe certifikim sipas standardeve të sigurisë ushqimore.


Nuk ka vende të lira për momentin

Nuk ka lajme të reja

Faleminderit për interesin tuaj – ju lutem na kontaktoni!