Deklarata e privatësisë

Deklarata e privatësisë 

Çfarë rregullon kjo deklaratë privatësie? 

Kjo deklaratë privatësie përmban informacione se si ne në bio.inspecta shpk mbledhim dhe përpunojmë të dhënat personale në faqen tonë të internetit https://www.bio-inspecta.al. 

Si mund të na kontaktoni? 

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja personale ose dëshironi të ushtroni të drejtat tuaja subjektit të të dhënave, ju lutemi na kontaktoni në contact@bio-inspecta.al. 

Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe përpunojmë? 

Të dhënat personale janë të dhëna që mund të përdoren për t'ju identifikuar ose të cilat ne jua atribuojmë ju. Ne përpunojmë të dhënat personale që ju na jepni vullnetarisht, përkatësisht kur komunikoni me ne me email, me telefon, në internet, nëpërmjet formularit të kontakti ose nëpërmjet pikave të shitjes. Llojet/kategoritë e mëposhtme të të dhënave mund të mblidhen, përpunohen dhe përdoren nga bio.inspecta shpk: 

• Të dhënat kryesore personale (p.sh. mbiemri, emri, adresa) 

• Të dhënat e komunikimit (p.sh. telefoni, e-mail) 

• Të dhënat kryesore të kontratës (p.sh. marrëdhënia kontraktuale, produkti ose interesi kontraktual) 

• Të dhënat e përdorimit të TI-së (p.sh. ID-ja e përdoruesit, fjalëkalimet, rolet, adresa IP, URL-ja e referuesit) 

• Të dhënat bankare (p.sh. detajet e llogarisë dhe numri i kartës së kreditit) 

Si i përdorim të dhënat tuaja në lidhje me formularin e kontaktit? 

Nëse na kontaktoni përmes formularit të kontaktit, të dhënat tuaja të detyrueshme nga formulari (përfshirë titullin, emrin dhe mbiemrin, kompaninë, adresën e postës elektronike dhe mesazhin) do të ruhen nga ne për qëllime të përpunimit të kërkesës suaj. Sigurimi i të dhënave të mëtejshme është vullnetar. 

Si dhe për çfarë qëllimesh i përdorim të dhënat tuaja? 

Ne përdorim të dhënat tuaja personale në administrimin e marrëdhënieve me ju, për qëllime komunikimi, për aplikime për punë, përpunimin e kontratave, faturimin, informacionin mbi shërbimet dhe marketingun e tyre, mbështetjen në çështjet teknike dhe vlerësimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të shërbimeve dhe produkteve. 

A shkëmbehen të dhënat tuaja brenda grupit EASY-CERT AG? 

Për qëllime përpunimi, informacioni juaj mund të përcillet brenda grupit EASY-CERT AG tek anëtarët përkatës të grupit dhe gjithashtu nga anëtarët e grupit te grupi EASY-CERT AG. Ato do të përpunohen më tej atje në varësi të shërbimit që keni kërkuar. 

Kur i transmetohen të dhënat tuaja palëve të treta? 

Në parim, të dhënat tuaja personale nuk do t'u transferohen palëve të treta në asnjë mënyrë. Ne ua kalojmë të dhënat tuaja personale palëve të treta vetëm në rastet e mëposhtme të jashtëzakonshme: 

• nëse keni dhënë pëlqimin tuaj për ta bërë këtë, 

• nëse kalimi i të dhënave është i nevojshëm për kërkim, ushtrimin ose mbrojtjen e pretendimeve ligjore dhe nuk ka arsye për të supozuar se ju keni një interes thelbëros në moszbulimin e të dhënave tuaja, 

• nëse ka një detyrim ligjor për transferimin ose nëse është i nevojshëm për përpunimin e marrëdhënieve kontraktuale me ju. 

Si i përdorim plugins, tools dhe cookies? 

Cookies 

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mbledhim të dhëna statistikore të vizitorëve në lidhje me cilat pjesë të faqes së internetit ju dhe të gjithë përdoruesit e tjerë vizitoni më shpesh. Ne mbledhim të dhëna në lidhje me shfletuesin e përdorur, sistemin operativ, blogjet dhe të dhënat e tjera të lidhjes. Në këtë kontekst, ndonjëherë është e nevojshme të përdoren të ashtuquajturat cookies. Cookies janë skedarë të vegjël që ruhen në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur përdorni faqen tonë të internetit. Cookies që ne përdorim shërbejnë për të siguruar funksionet e faqes sonë të internetit. Përveç kësaj, ne përdorim cookie për të përshtatur ofertën tonë në ueb me dëshirat e klientëve dhe për ta bërë surfimin me ne sa më komod për ju. Këto të dhëna të mbledhura nuk përmbajnë ndonjë referencë personale ose janë mjaftueshëm anonime, në mënyrë që të mos mund të nxirren përfundime për personin tuaj. Shumica e shfletuesve të internetit pranojnë automatikisht cookies. Megjithatë, ju mund të udhëzoni shfletuesin tuaj që të mos pranojë skedarë cookie ose t'ju bëjë thirrje çdo herë përpara se të pranoni një cookie nga një faqe interneti që vizitoni. Ju gjithashtu mund të fshini cookies nga kompjuteri ose pajisja juaj celulare duke përdorur funksionin e duhur në shfletuesin tuaj. Nëse vendosni të mos pranoni skedarët tanë të personalizimit, mund të mos shihni informacione të caktuara në faqen tonë të internetit dhe mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa veçori të krijuara për të përmirësuar vizitën tuaj. 

Hartat e Google 

Kjo faqe interneti përdor Google Maps për të shfaqur harta interaktive dhe për të krijuar udhëzime. Google Maps është një shërbim hartash i ofruar nga Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA. Duke përdorur Google Maps, informacioni rreth përdorimit të kësaj faqe interneti, duke përfshirë adresën tuaj IP dhe adresën (start) e vendosur si pjesë e funksionit të planifikuesit të rrugës, mund t'i transmetohet Google në SHBA. Kur hapni një faqe interneti në faqen tonë të internetit që përmban Google Maps, shfletuesi juaj krijon një lidhje të drejtpërdrejtë me serverët e Google. Përmbajtja e hartës transmetohet nga Google direkt në shfletuesin tuaj, i cili më pas e integron atë në faqen e internetit. Prandaj, ne nuk kemi asnjë ndikim në shtrirjen e të dhënave të mbledhura nga Google në këtë mënyrë. Sipas njohurive tona, janë të paktën të dhënat e mëposhtme: Data dhe ora e vizitës në faqen e internetit në fjalë, adresa e internetit ose URL-ja e faqes së internetit të thirrur, adresa IP, adresa (start) e vendosur si pjesë e planifikimit të rrugës. Ne gjithashtu nuk kemi asnjë ndikim në përpunimin dhe përdorimin e mëtejshëm të të dhënave nga Google dhe për këtë arsye nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për këtë. Nëse nuk dëshironi që Google të mbledhë, përpunojë ose përdorë të dhëna për ju nëpërmjet faqes sonë të internetit, mund ta çaktivizoni JavaScript në cilësimet e shfletuesit tuaj. Megjithatë, në këtë rast, nuk do të mund të përdorni shfaqjen e hartës. Qëllimi i mbledhjes së të dhënave, përpunimi dhe përdorimi i mëtejshëm i të dhënave nga Google, si dhe të drejtat tuaja në këtë drejtim dhe vendosja e opsioneve për mbrojtjen e privatësisë suaj mund të gjenden në politikën e privatësisë së Google https://policies.google.com /privacy?hl=de. 

Google Tag Manager 

Menaxheri i etiketave të Google (GTM) është një mjet për faqet e internetit për të ringarkuar mjete shtesë. Në mënyrë që Google të monitorojë stabilitetin, performancën dhe cilësinë e instalimit të sistemit dhe të marrë të dhëna për diagnozë, Google Tag Manager mbledh të dhëna të caktuara të grumbulluara për aktivizimin e etiketave. Këto të dhëna nuk përfshijnë adresat IP ose ID-të e matjes të lidhura me një individ të caktuar. Menaxheri i etiketave Google nuk mbledh, ruan ose ndan informacione rreth vizitorëve. Për më shumë informacion në lidhje me të dhënat e mbledhura nga Menaxheri i etiketave të Google dhe politikën e privatësisë së Google, ju lutemi vizitoni https://policies.google.com/privacy?hl=en dhe https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295? hl=en. 

Google Search Console 

Search Console tools dhe raportet na ndihmojnë të masim trafikun dhe performancën e kërkimit në Google të faqes sonë të internetit dhe të zgjidhim problemet. Ata gjithashtu sigurojnë që faqja jonë e internetit mund të gjendet përmes pyetjeve të kërkimit në Google. Për më shumë informacion mbi politikën e privatësisë së Google, vizitoni https://support.google.com/tagmanager/answer/9323295?hl=en. 

Si e përdorim Analytic tools? 

Për të përmirësuar dhe optimizuar vazhdimisht faqen tonë të internetit, ne përdorim Google Analytics si një mjet analize në internet. Kjo na siguron statistika dhe grafika që na japin informacion në lidhje me përdorimin e faqes sonë të internetit. Këto të dhëna për përdorimin e faqes në internet transferohen nga Google Analytics me një adresë IP të shkurtuar në serverët jashtë vendit, gjë që pengon identifikimin e pajisjeve individuale. Adresa IP e transmetuar nga shfletuesi juaj si pjesë e Google Analytics nuk do të bashkohet me të dhëna të tjera të Google. Ju mund të parandaloni mbledhjen e të dhënave të krijuara nga cookies dhe që lidhen me përdorimin tuaj të faqes së internetit nga Google, si dhe përpunimin e këtyre të dhënave nga Google, duke shkarkuar dhe instaluar shtesën e shfletuesit të disponueshëm në lidhjen e mëposhtme (https://tools .google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Nëse nuk dëshironi që ofruesi të mbledhë të dhëna për ju nëpërmjet cookie-ve, mund të zgjidhni funksionin "Blloko cookie-t e palëve të treta" në cilësimet e shfletuesit tuaj. Më pas, shfletuesi nuk do të dërgojë skedarë skedarësh në server për përmbajtjen e integruar nga ofruesit e tjerë. Me këtë cilësim, funksionet e tjera të faqes sonë të internetit gjithashtu mund të mos funksionojnë më. 

Si i mbrojmë të dhënat tuaja? 

Ne përdorim masat e duhura teknike dhe organizative për të mbrojtur të dhënat tuaja personale nga humbja dhe aksesi i paautorizuar. Ne rishikojmë rregullisht politikat dhe procedurat tona të sigurisë për të siguruar që sistemet tona janë të sigurta. Të dhënat mbahen nga një ofrues i vendosur në Zvicër. Brenda vizitës së faqes në internet, ne përdorim procedurën e përhapur SSL (Secure Socket Layer) në lidhje me nivelin më të lartë të enkriptimit të mbështetur nga shfletuesi juaj. Ju lutemi vini re se ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për zbulimin e informacionit për shkak të gabimeve në transmetimin e të dhënave që nuk janë shkaktuar nga ne dhe/ose akses të paautorizuar nga palët e treta (p.sh. sulmi i hakerëve në llogarinë e emailit ose telefon, përgjimi i fakseve). 

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja? 

Ne i ruajmë të dhënat tuaja personale për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet për të cilat janë mbledhur, për aq kohë sa na kërkohet ta bëjmë këtë me ligj ose për aq kohë sa kemi një interes legjitim për t'i mbajtur ato (p.sh. për prova ose qëllime të sigurisë së TI-së). 

Çfarë të drejtash keni në lidhje me të dhënat tuaja personale? 

Ju keni të drejtë të merrni informacion në lidhje me të dhënat tuaja personale të ruajtura në çdo kohë, të kërkoni dorëzimin ose transferimin e të dhënave tuaja personale të ruajtura, të korrigjoni ose plotësoni të dhënat tuaja personale, të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja personale ose të kërkoni fshirjen të të dhënave tuaja personale. 

Mohim përgjegjësie dhe të drejtat e autorit 

Kjo faqe interneti i nënshtrohet termave dhe kushteve të mëposhtme të përdorimit, të cilat dakortësohen në mënyrë të detyrueshme midis përdoruesit dhe bio.inspecta shpk pas hyrjes në këtë faqe interneti. Kjo faqe interneti përmban të dhëna dhe informacione të të gjitha llojeve që mbrohen nga marka tregtare dhe/ose e drejta e autorit në favor të bio.inspecta shpk ose, në raste individuale, në favor të palëve të treta. Prandaj, nuk lejohet shkarkimi dhe shpërndarja e faqes së internetit si një e tërë ose pjesë individuale të saj, përveç rasteve kur dokumentet janë të shënuara qartë në përputhje me rrethanat. Lejohet mbi të gjitha riprodhimi teknikisht i kushtëzuar për qëllime shfletimi, për aq sa ky veprim nuk shërben për qëllime komerciale, si dhe riprodhimi i përhershëm për përdorim vetjak. bio.inspecta shpk nuk garanton saktësinë dhe plotësinë e informacionit të përfshirë në faqen e internetit. Referencat dhe lidhjet me faqet e internetit të palëve të treta nuk nënkuptojnë që bio.inspecta shpk miraton përmbajtjen pas referencës ose lidhjes si të tijat. Përmbajtja nuk përbën asnjë përgjegjësi nga ana e bio.inspecta shpk për të dhënat dhe informacionin e dhënë aty. bio.inspecta shpk nuk ka asnjë ndikim në përmbajtjen pas lidhjes. Prandaj, bio.inspecta shpk nuk është përgjegjës për përmbajtje të paligjshme, të pasakta ose jo të plota ose për dëmet e shkaktuara nga përdorimi i përmbajtjes së lidhur. Përdorimi i internetit është në rrezik të vetë përdoruesit. Në veçanti, bio.inspecta shpk nuk do të jetë përgjegjës për dështimin teknik të internetit ose aksesin në internet. Vendi ekskluziv i juridiksionit për personat juridikë është Frick, Zvicër. bio.inspecta shpk rezervon të drejtën të modifikojë këto Kushte Përdorimi dhe t'i përshtatë ato me zhvillimet teknike dhe ligjore. Në rast se dispozitat individuale të kësaj Marrëveshjeje Përdoruesi janë të pavlefshme, vlefshmëria e dispozitave të mbetura do të mbetet e paprekur.