Biosuisse Organic

Biosuisse Organic

Bio Suisse është organizata më e madhe organike në Zvicër dhe etiketa e saj “Bud” është etiketa organike më e njohur në vend.

Përfitimi i konsumatorit

Ndërgjegjësimi publik për etiketën "Bud" të Bio Suisse është ruajtur për shumë vite në një nivel të lartë me anë të marketingut aktiv dhe promovimit të shitjeve. Konsumatorët zviceranë kanë besim të madh në etiketë. Si rezultat, kërkesa për produkte organike që mbajnë etiketën Bud po rritet në mënyrë të qëndrueshme. Certifikimi i operatorëve jashtë vendit sipas standardeve Bio Suisse (= operatorët BIOSUISSE ORGANIC) bën të mundur tregtimin e produkteve të importuara në Zvicër nën etiketën Bud.

Baza

Bio Suisse Standards Part V: Standards for Operations Outside of Switzerland and for Imported Products

Website

Link

Rregullat dhe Standarti Bio Suisse

Link

Personi i kontaktit